Stålhaller

Vi i Stålhall Norge leverer stålhaller til både industribygg, næringsliv og offentlige virksomheter. Våre stålkonstruksjoner er stabile, robuste bygg som tåler alt av vind og vær. Under arbeidet med stålhaller vil våre prosjektarbeidere ha tett oppfølging med oppdragsgiver og sørge for at resultatet står til forventningene. Vi er nøye med utregninger og dimensjonering av stålhallene, og bruker kun materialer av beste kvalitet. Vi utfører monteringen av stålhaller svært effektivt med en planlagt produksjonstid. 

En stor fordel med stålhaller er at de er fleksible i utforming og kan tilpasses ulike bruksområder, samt terrenget rundt. Fleksibiliteten i montering gjør det også lett å legge til rette for den funksjonen du ønsker at stålhallen skal ha. En stålhall er ideelt for svært mange typer bygg, for eksempel: 

  • Lager
  • Industrilokaler
  • Garasjer
  • Verksted- og maskinhaller
  • Fjøs og dyrehus
  • Og mye mer.

I tillegg til at en hall i stål har en kort og forutsigbar produksjonstid, er det også svært miljøvennlig og lett å vedlikeholde. Vi leverer ferdig monterte stålhaller ferdig utformet, eller vi kan tilby skreddersydde byggesett som dere selv kan montere. Enten du vil kjøpe ferdig montert eller byggesett kan vi garantere forutsigbar kostnad og lang levetid på våre stålhaller. En stålhall fra oss har alltid ypperste kvalitet fordi vi vet hvordan man utvikler og bygger funksjonelle stålhaller til all slags bruk. Stålhallene kan leveres med eller uten isolasjon. 

Våre arbeidere er erfarne montører som til enhver tid følger strenge HMS standarder og sikkerhetsrutiner under arbeidet med produksjon av stålhaller.

location-icon
Ring oss

Ring oss på telefon:
95 22 53 71

email-icon
Send e-post

Send en melding til:
swk@stalhallnorge.no

Kontakt oss i dag for prisforespørsel

Kontakt oss for mer informasjon om det er noe du lurer på og få et pristilbud på ditt neste prosjekt!

Ta kontakt