Stålhall garasje for bedriftsmarkedet

Trenger du en robust garasje som tåler alt av vær og vind?
Og som gjerne varer år ut, og år inn?

Da anbefaler vi deg å se nærmere på våre løsninger innen stålhall garasje i vårt sortiment!

Stålhall Norge leverer stålhaller til både industribygg, næringsliv og offentlige virksomheter. Under arbeidet med stålhall garasjen vil våre prosjektarbeidere ha tett oppfølging med deg som oppdragsgiver. På den måten sørger vi for at resultatet står til forventningene.

Vi er svært opptatt av designet på våre stålhall garasjer, og tar hensyn til både funksjon og visuell appell, slik at bygningen smelter naturlig inn i omgivelsene.

Vi er nøye med utregninger og dimensjonering av garasjene, og bruker kun materialer av beste kvalitet. Vi utfører monteringen av stålhall garasje svært effektivt med en planlagt produksjonstid.

Stålhall garasje laget for røft klima

Våre stålhall garasjer er konstruert med tanke på ekstreme værforhold og daglig bruk. Vi bruker kun materialer av høyeste kvalitet som sikrer en lang levetid og minimalt vedlikehold. Samtidig sørger dette for lang varighet for deg som kunde.

Vi i Stålhall Norge AS kan derfor garantere forutsigbar kostnad og lang levetid på våre stålhall garasjer!

Er din bedrift opptatt av miljø og bærekraft?

Som leverandør av stålhall garasje føler vi oss forpliktet til å vise hensyn til miljøet i alle våre løsninger. Våre stålhall garasjer er energieffektive og kan tilpasses med bærekraftige alternativer som solcellepaneler og regnvannsoppsamlingssystemer. 

Mer enn bare garasje

Trenger dere for eksempel gulv, lydsystem, bord eller stoler? Vi skaffer det meste selv, eller sørger for gode priser hos våre samarbeidspartnere.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt for mer informasjon om hvordan vi kan bistå deg med stålhall garasje for profesjonelt- og kommersielt bruk!

location-icon
Ring oss

Ring oss på telefon:
95 22 53 71

email-icon
Send e-post

Send en melding til:
swk@stalhallnorge.no

Kontakt oss i dag for prisforespørsel

Kontakt oss for mer informasjon om det er noe du lurer på og få et pristilbud på ditt neste prosjekt!

Ta kontakt