Solide fasadeplater til fornuftig pris

Valget av fasadeplater er avgjørende for selve bygget, da vi har stor variasjon i klima og temperaturer her i Norge. Dette medfører til at platene bør være av solid kvalitet for lang varighet.

Vi i Stålhall Norge AS leverer flere ulike typer fasadeplater etter kundens behov. Fasadeplatene er sterke, vedlikeholdsfrie og fleksible i svært høy kvalitet. Platene tåler alt av vind og vær.

Vi har siden vår oppstart bistått industribygg, næringsliv og offentlige virksomheter med solide fasadeplater til gunstige priser.

Lekre fasadeplater som isolerer og reduserer energiforbruket

For oss er design svært viktig, men vi har også erfaring med klimaet her til lands. Vi sørger for å kombinere design med kvalitet. Vi kan med trygghet si at våre fasadeplater sørger for forbedret isolering ved siden av å skape blikkfang. Ved hjelp av våre fasadeplater kan du forbedre den termiske ytelsen på bygningen, og samtidig redusere energiforbruket.

Fasadeplatene passer utmerket for

  • Lager
  • Industrilokaler
  • Garasjer
  • Verksted- og maskinhaller
  • Fjøs og dyrehus

Profesjonell montering på 1-2-3

Ofte krever det kyndig montering av fasadeplatene for å få best effekt. Våre montører har lang erfaring, følger strenge HMS- standarder og sikkerhetsrutiner under arbeidet med monteringen. Vi sørger for profesjonell bistand på 1-2-3!

Fasadeplater krever lite vedlikehold

Man kan ikke klandre slitte og urene næringsbygg, for som oftest har bedrifter helt andre arbeidsoppgaver til daglig. Men ved hjelp av våre fasadeplater har du heller ikke behov for vedlikehold da platene er laget av stål.

Du kan trygt ta kontakt med oss i Stålhall Norge AS for mer informasjon vedrørende våre fasadeplater - Hos oss får du kvalitet til konkurransedyktige priser!

location-icon
Ring oss

Ring oss på telefon:
95 22 53 71

email-icon
Send e-post

Send en melding til:
swk@stalhallnorge.no

Kontakt oss i dag for prisforespørsel

Kontakt oss for mer informasjon om det er noe du lurer på og få et pristilbud på ditt neste prosjekt!

Ta kontakt